Scenariu dramatic gândit de Mihai Stoica pentru ultima etapă de Superligă: „Ar fi cel mai palpitant campionat din istorie”

Scenariu dramatic gândit de Mihai Stoica pentru ultima etapă de Superligă: „Ar fi cel mai palpitant campionat din istorie”

Mihai Stoica, manager general la FCSB, dar și, mai nou, președinte al Consiliului de Administrație, a gândit un scenariu fierbinte pentru ultimele etape de campionat, etape care vor decide campioana acestui sezon.

După egalul consumat între Craiova și Farul, scor 1-1 sâmbătă seara, FCSB depinde acum doar de ea pentru a fi campioană în România după 8 ani de așteptare. Însă MM Stoica a dezvăluit un scenariu la care puțini s-ar fi gândit, înainte de meciul direct de duminică dintre FCSB și CFR Cluj:

„Să spunem că CFR Cluj va câștiga cu noi, noi batem pe Farul și CFR Cluj o bate pe Sepsi. E un scenariu ca să fie cel mai palpitant campionat din istoria fotbalului românesc.

REZUMAT | CFR Cluj - FCSB 1-1. Coman îi salvează pe roș-albaștri cu un gol superb

În ultima etapă, Farul ar avea 47 de puncte, noi am avea 46 de puncte noi și 45 de puncte CFR Cluj. Și joacă CFR Cluj cu Farul, iar noi vom juca împotriva Rapidului. Și oricine poate câștiga campionatul. Bine, nu aș prea vrea acest scenariu...”, puncta Stoica într-o intervenție avută la televizunea OrangeSport.

ADVERTISING

FCSB se va baza duminică pe circa 30-40.000 de suporteri pătimași în marele derbi cu CFR Cluj, un meci crucial pentru ambele formații în implicația luptei la titlu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!