Scandal uriaș după o eroare de arbitraj monumentală la Chindia - Rapid: Vrem doar respect pentru munca noastră

Scandal uriaș după o eroare de arbitraj monumentală la Chindia - Rapid: Vrem doar respect pentru munca noastră

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a avut o reacție dură la finalul partidei în care echipa sa doar a remizat în fața celor de la Rapid București, scor 2-2, în prologul etapei curente de Liga 1, vineri seara.

Fostul mare jucător oltean a criticat aprig arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete, Rapid egalând pe final de partidă după un offside flagrant. În plus, Chindia a avut încă din prima repriză doi oameni în minus.

„Sunt epuizat, e normal. Nu e fair-play, nu e corect. Nu știu ce se întâmplă. Nu știu ce să cred, mi-e rușine mie. Vă dau cuvântul de onoare. Toți băieții sunt distruși. Nu știu ce să le spun în cabină după meciul ăsta. Nu știu dacă s-au acordat prea ușor cartonașele, nu știu asta.

ADVERTISING

Liga 1: Rapid smulge un egal după un meci nebun

Dar când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici? Eu nu știu unde a arbitrat dânsul, nici nu știu cum îl cheamă. Nu mă interesează că a fost prin Champions League. E clar ca lumina zilei. Ar fi contat foarte mult pentru noi... Nu mai derulez. Nu îmi explic. Cum poți să judeci așa, pe invers, o fază decisivă. Am militat de fiecare dată, VAR-ul e sfânt. De ce să ni se ia două puncte pe greșeala cuiva. Poate eu plătesc cu postul... Pe cuvântul meu de onoare, mi-e rușine. Din respect pentru dumneavoastră vin și vorbesc. Îmi vine să o iau așa pe drum, spre București, spre Iași, unde văd cu ochii, de unul singur”, a răbufnit la final de partidă Săndoi, în fața presei aflată la stadionul Ilie Oană din Ploiești.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marzouk a egalat în minutul 89 pentru Rapid după devierea lui Săpunaru, însă primul se afla într-o poziție evidentă în afara jocului, așa cum și reluările au dovedit-o.

REZUMAT | Chindia Târgoviște - Rapid 2-2. Incredibil. Rapid a jucat o repriză cu 2 jucători în plus

Rapid urcă pe locul 4 după acest egal cu 27 de puncte, în timp ce Chindia se află pe poziția a zecea, cu 18 lungimi.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!