Scandal uriaș, cu Dan Petrescu în prim-plan, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Asta i-am spus arbitrului"

Scandal uriaș, cu Dan Petrescu în prim-plan, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Asta i-am spus arbitrului"

Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost în prim-plan la finalul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2, din etapa 3-a a noului sezon de Superliga.

Dan Petrescu a făcut scandal monstru după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2

CFR Cluj a pierdut cu oltenii, 0-2 pe teren propriu, după ce a rămas cu un om mai puțin pe teren în prima repriză. Mohammed Kamara a fost eliminat pentru cumul de „galbene”, iar maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan l-a enervat pe Dan Petrescu.

"Bursucul" a fost nervos, atât la pauză, cât și la finalul meciului. După fluierul final, antrenorul lui CFR Cluj s-a enervat pentru Bîrsan a acordat mai multe cartonașe galbene jucătorilor lui, care erau nervoși și vociferau din cauza rezultatului.

ADVERTISING

„Bă, vagabondule”, s-a putut citi pe buzele antrenorului de la CFR Cluj, alături de alte cuvinte inferioare spuse de Dan Petrescu la adresa lui Marcel Bîrsan.

Reacția lui Dan Petrescu, după CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-2

După partidă, Dan Petrescu a reacționat și și-a explicat gesturile nervoase, dar a vorbit și despre evoluția elevilor săi din meci.

"În prima repriză am jucat foarte bine, ținând cont că am schimbat 10 jucători. A venit acel cartonaș roșu care a schimbat tot meciul. Primul galben inexistent, al doilea putea să dea și galben și roșu. Dar având în vedere că nu a vrut, era de ajuns un galben.

ADVERTISING

Cu 3 zile înainte de meci, am întrebat cine ne arbitrează, dar știam dinainte. Nu înțeleg de ce cu Universitatea Craiova e delegat mereu același arbitru. De aia am avut acea reacție, nervii. Nu se poate să ne arbitreze același arbitru de 7 ani, când jucăm cu Craiova.

Normal că te influențează dacă joci 11 la 10. Pe final, norocul n-a fost de partea noastră, am avut și bară, și ocazii. Sunt mulțumit de jucători, de atitudinea lor. Am avut o reacție nervoasă la pauză, nu trebuia. La final am încercat să-i liniștesc pe băieți.

ADVERTISING

Au mai luat galbene, i-am zis (n.r.- arbitrului): De ce mai stai să dai galbene? Du-te, te rog, înăuntru, lasă-ne să fim supărați. Mă afectează orice înfrângere, e normal. Presiunea e mare. Ar fi fost altfel dacă dădeam gol pe final și nu primeam pe contraatac. Am pierdut un meci, dar am câștigat o echipă", a declarat Dan Petrescu, la Prima Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!