Scandal rasist în Spania. Valencia a ieșit de pe teren după ce lui Diakhaby i s-ar fi adresat insulte, iar meciul a fost întrerupt minute bune (Video)

Scandal rasist în Spania. Valencia a ieșit de pe teren după ce lui Diakhaby i s-ar fi adresat insulte, iar meciul a fost întrerupt minute bune (Video)

Un scandal rasist asemănător partidei în care a fost implicat Sebastian Colțescu în Champions League la jocul dintre PSG și Istanbul BB s-a petrecut și în Spania, în timpul întâlnirii dintre Cadiz și Valencia.

Jucătorii celor de la Valencia au părăsit terenul după s-a presupus faptul că Juan Cala de la Cadiz i-a adresat insulte de ordin rasist lui Mouctar Diakhaby de la Valencia.

Fotbalistul de culoare a părăsit terenul și s-a dus la cabine după o discuție cu arbitrul de centru, în care i-a povestit despre acele cuvinte pe care Cala i le-a adresat. L-au urmat rapid și colegii săi de la Valencia în cel mai scurt timp cu putință, iar partida a fost întreruptă pentru mai multe minute..

ADVERTISING

Jocul s-a întrerupt în minutul 29, la scorul de 1-1, pentru minute bune.

La reluare, Diakhaby nu a mai intrat pe teren, fiind foarte afectat de ceea ce i s-a spus, urmând să fie înlocuit.

Guillamo este cel care i-a luat locul lui Diakhaby, ciudat este că Juan Cala nu a pățit absolut nimic și și-a reluat locul pe gazon de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. El este și cel care a deschis scorul în minutul 14, iar Valencia egalase prin Gameiro în minutul 19.

Cadiz era pe locul 15 înaintea acestei etape, cu 28 de puncte, putând intra în sfera retrogradării în cazul unui eșec aici.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dennis Man, performanță frumoasă în Serie A. I-a devansat într-un clasament pe foștii stranieri Adi Mutu, George Pușcaș sau Dorin Mateuț

Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Sportului din Franța în legătură cu amânarea turneului de la Roland Garros

Ovidiu Hațegan va arbitra o partidă de top din sferturile Champions League – presă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!