Scandal după FC Argeș - FCSB | Căpitanul Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al gazdelor - surse

Scandal după FC Argeș - FCSB | Căpitanul Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al gazdelor - surse

Meciul dintre FCSB și FC Argeș a continuat practic și după terminarea sa oficială, meci terminat cu scorul de 3-2 pentru oaspeții în roș-albastru, care au bifat un triumf în ultima secundă prin golul lui Dumiter.

A fost un scandal monstru după terminarea partidei, mai exact după ce Tănase a fost schimbat și a plecat direct spre vestiare, fără să mai ia loc pe banca de rezerve. Acolo, pe tunel, căpitanul lui FCSB a fost lovit de preparatorul fizic al piteștenilor, a intervenit și Poliția, iar oamenii legii au început să ia declaraţii, după cum susține Antena Sport.

ADVERTISING

Aceste momente au venit după ce pe mai tot parcursul partidei, suporterii lui FC Argeș s-au aflat în conflict cu Tănase, omul care a evoluat cam 10 ani la LPS Pitești, în copilărie.

Liga 1: FCSB câștigă din nou în ultima secundă și profită de pasul greșit făcut de CFR Cluj

Decarul lui FCSB a marcat două goluri în această deplasare din Trivale, unul din ele din penalti. Meciul a fost decis de golul marcat de Dumiter în minutul 94.

„A fost o victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai uşor. Suntem fericiţi că am câştigat trei puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului (n.r.: el a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare). Arbitrul a luat decizia corectă la eliminare. Şerban m-a lovit intenţionat cu călcâiul după ce i-am dat mingea printre picioare. Arbitrul trebuia să gestioneze mai altfel. A fost o răutate pe care n-o înţeleg”, a sunat declarația făcută de Tănase dupa joc, pentru DigiSport.

ADVERTISING

FCSB s-a apropiat la doar 5 puncte în spatele liderei CFR Cluj, cu doar 8 etape înainte de terminarea acestui play-off.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!