Accidentare înfiorătoare pentru un jucător de la FCSB: "Medicii au încercat să-i salveze cartilajul"

Accidentare înfiorătoare pentru un jucător de la FCSB: "Medicii au încercat să-i salveze cartilajul"

Chirurgul Ion Bogdan Codorean a oferit mai multe detalii despre accidentarea suferită de Ionuț Panțîru, care a jucat ultima oară în urmă cu aproape un an.

Fundașul stânga al „roș-albaștrilor” a fost operat pentru a treia oară, iar medicul anunță că perioada de reabilitare poate dura chiar și 8 luni.

"El încă avea dureri foarte mari și nu putea să alerge în urma celor două intervenții realizate în Italia. Când a suferit acea accidentare, i s-a smuls o porțiune din cartilajul de pe rotula genunchiului. Medicii de acolo au încercat să-i salveze cartilajul", a spus Ion Bogdan Codorean, potrivit Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

"Eu am procedat la o reconstrucție de cartilaj, pe care am efectuat-o cu un implant de cartilaj din colagen. Durata intervenției a fost de circa 75 de minute. Va avea nevoie de o perioadă de reabilitare care poate dura 6, 7, 8 luni. La Panțîru a fost vorba despre un traumatism foarte puternic", a adăugat acesta.

Ionuț Panțîru a jucat ultima oară în luna aprilie a anului trecut, contra lui Sepsi, meci în care a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, după un clinci violent cu Adrian Șut,

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇