Șansă uriașă primită de Radu Drăgușin la Tottenham, după victoria cu Aston Villa

Șansă uriașă primită de Radu Drăgușin la Tottenham, după victoria cu Aston Villa

Radu Drăgușin a avut o evoluție apreciată în partida câștigată de Totteham în deplasarea de la Birmingham, cu Aston Villa, scor 4-0 în etapa cu numărul 28 din EPL.

Internaționalul român a intrat pe teren din minutul 49, după accidentarea fundașului olandez Van de Ven, iar apoi, chiar dacă a luat și un cartonaș galben, a avut o prestație solidă, fără mari greșeli în apărare, și-a găsit bine colegii, a avut doar 5 pase greșite sau interceptate.

Rămâne de văzut cât va lipsi batavul Van de Ven, iar fostul internațional Ionel Dănciulescu, marea legendă a lui Dinamo a observat gestul făcut de acesta la accidentare, când a cerut schimbarea:

ADVERTISING

”O partidă solidă. Important e că și-a făcut treaba. Asta am văzut la Van de Ven, pentru că se ținea de coapsă. Ori este o contractură, o ruptură, care clar, e o problemă care nu cred că se remediază într-o săptămână sau două. Problemele musculare sunt mai greu de rezolvat, din punct de vedere medical”, a afirmat Ionel Dănciulescu la emisiunea Fotbal European, de la televiziunea DigiSport.

Pentru evoluția din meciul cu Aston Villa, Radu Drăgușin a fost notat în portalul SofaScore cu 6.9.

Următorul meci al lui Spurs va fi acasă cu Fulham, pe 16 martie. Gruparea din capitala Angliei este pe locul 5, la doar două puncte în spatele lui Villa.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!