Salariul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, făcut public: Câștiga mai mult la PSG

Salariul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, făcut public: Câștiga mai mult la PSG

Transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani) la Real Madrid, gratis de la PSG, a fost oficializat, iar salariul superstarului francez a fost făcut public de către presa internațională.

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid a luat sfârșit după trei ani. El a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid, unde va avea un salariu important, dar unde va câștiga mai puțin decât la PSG, de acum fosta sa echipă.

Jurnalistul italian Tancredi Palmeri a publicat cifrele contractului lui Kylian Mbappe la Real Madrid, unele cu adevărat astronomice. Potrivit sursei citate, Mbappe va încasa 57,5 milioane de euro pe an pe "Santiago Bernabeu", cel mai probabil suma fiind netă.

ADVERTISING

De asemenea, la semnarea contractului, Kylian Mbappe va primi și un bonus de 100 de milioane de euro pentru că a fost adus liber de contract.

Totuși, chiar dacă sumele sunt exorbitante, la Real Madrid francezul va încasa cu 16 milioane de euro pe an mai puțin decât salariul de la PSG.

Potrivit Le Parisien, Mbappe urmează să poarte numărul 9 la Real Madrid, iar din sezonul 2025/2026 să treacă la numărul 10, după plecarea lui Luka Modric. Croatul va mai rămâne un sezon la Madrid, apoi se va retrage.

ADVERTISING

Francezul Mbappe a marcat 44 de goluri și a livrat 10 assist-uri în 48 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului trecut, în tricoul lui PSG.

El este cotat la 180 de milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!