Salarii micșorate pentru doi lideri din vestiarul lui CFR Cluj: Neluțu Varga închide robinetul cu bani

Salarii micșorate pentru doi lideri din vestiarul lui CFR Cluj: Neluțu Varga închide robinetul cu bani

Doi dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj s-au ales cu salariile micșorate.

Deși CFR Cluj era clubul care oferea cele mai mari salarii din România, strategia s-a schimbat.

Au simțit-o pe propria piele și Mario Camora și Ciprian Deac, care au fost obligați să accepte salarii mai mici pentru a semna prelungirea contractelor.

"Suntem undeva la 267.000 de euro net lunar. Vorbim de sume nete și aici nu e inclus staff-ul tehnic. Când am venit eu era 530 și ceva de mii. Nu puteam să redresăm clubul în alte condiții. Suntem cu salariile la zi și pentru că am avut sprijinul lui Neluțu. Au scăzut și contractele lor, chiar dacă au prelungit (n.r. – Deac și Camora), au scăzut. Dar nu e doar meritul meu", a spus Cristi Balaj la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Pe de altă parte, atacantul Daniel Bîrligea va beneficia de o mărire de contract pentru a-și prelungi înțelegerea.

"Vom discuta cu unii jucători care au contractele foarte, foarte mici. Nu pot să dau detalii, nici nu am voie să vorbesc despre contractele jucătorilor care sunt confidențiale. Bîrligea este pe listă. îrligea nu are clauză, facem pentru că merită. Există jucători cărora li se propus cu clauza, lui Manea spre exemplu. Încă nu este stabilită, vrem să îl sprijinim să își găsească un club în care condițiile financiare sunt mai avantajoase”, a mai spus Balaj.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇