CFR Cluj negociază vânzarea unui fotbalist important din lot: Clubul i-a stabilit prețul

CFR Cluj negociază vânzarea unui fotbalist important din lot: Clubul i-a stabilit prețul

CFR Cluj a primit o ofertă de transfer pentru unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lot.

Prin vocea lui Nelu Varga, patronulc clubului, CFR Cluj a anunțat că negociază cu o echipă din Turcia vânzarea lui Philip Otele.

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lot, Otele, poate pleca în schimbul sumei de 4 milioane de euro, preț stabilit de Nelu Varga.

Totul depinde, însă, de Adrian Mutu, care este așteptat de Nelu Varga să-și dea sau nu ok-ul pentru eventuala despărțire.

"Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoarele și să joace în prima ligă a Turciei. (…) Este posibil să ne despărțim de Otele, e o sumă importantă.

ADVERTISING

Nu se va întâmpla nimic cu Otele până nu voi avea o discuție cu Mutu ca să-mi spună cât de mare nevoie are de Otele", a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

Philip Otele a jucat 26 de meciuri (1432 de minute) în toate competițiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat de opt ori și a livrat patru pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!