Adrian Mutu confirmă că este noul antrenor de la CFR Cluj: "Negocierile au durat 5 minute"

Adrian Mutu confirmă că este noul antrenor de la CFR Cluj: "Negocierile au durat 5 minute"

Adrian Mutu (45 de ani) a făcut, luni, un anunț despre venirea sa ca antrenor la CFR Cluj.

„Briliantul” Mutu a plecat spre Cluj-Napoca pentru a semna cu CFR Cluj, după ce a negociat și a bătut palma cu Nelu Varga, patronul clubului.

Fostul mare internațional a spus că negocierile dintre el și Nelu Varga au durat cinci minute, apoi și-a dat acordul să vină să antreneze în Gruia.

"Negocieri au fost simple, au durat 5 minute. Nu e prima oară, a picat într-un moment în care eu sunt liber, îmi și doream să ajung la o astfel de echipă. Nu mă gândeam că o să fie chiar atât de repede, sincer.

ADVERTISING

Au mai fost discuții, vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună. Uite că se întâmplă", a spus Adrian Mutu, la Fanatik Superliga.

El a mai declarat că este conștient de presiunea pe care o va avea la CFR Cluj, având în vedere tradiția clubului din ultimii ani: "Acest pas îl fac știind responsabilitatea cu care mă încarcă această alegere. Știm foarte bine ce pretenții sunt, nu e o noutate.

(n.r. - obiectivele) Astea o să le discutăm acum. Nu trebuie să-mi ceară titlul pentru că se luptă la titlu, atâta timp cât e condusă de Nelu Varga, CFR se luptă la titlu", a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!