S-a stabilit finala turneului de la Viena

Italianul Lorenzo Sonego şi rusul Andrei Rublev s-au calificat sâmbătă în finala turneului masculin de tenis de la Viena, de categoria ATP 500, dotat cu premii totale în valoare de 1,4 milioane dolari.

Sonego, care a produs o mare surpriză vineri, în sferturile de finală, reuşind să-l elimine pe sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, a trecut în semifinale, cu 6-3, 6-4, de britanicul Daniel Evans.

Tenismanul italian, ocupantul locului 42 în ierarhia mondială, va disputa duminică a doua finală din cariera sa în circuitul profesionist, după ce în 2019 a câştigat turneul pe iarbă din Antalya (Turcia).

ADVERTISING

Pentru a-şi trece în palmares al doilea trofeu, Sonego va trebui să-l învingă pe Andrei Rublev (locul 8 ATP), care a condus cu 6-4, 4-1 în faţa sud-africanului Kevin Anderson, înainte ca fostul finalist de la US Open şi Wimbledon să abandoneze din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Jucătorul rus, cu o evoluţie impresionantă la actuala ediţie a turneului din capitala Austriei, are în palmares şase titluri ATP, patru dintre ele cucerite în acest an.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇