România poate scăpa de cel mai bun jucător al Slovaciei la EURO 2024

România poate scăpa de cel mai bun jucător al Slovaciei la EURO 2024

România poate primi o veste foarte bună în ceea ce privește viitorul joc cu Slovacia de la EURO 2024, din faza grupelor, în cadrul turneului final care va avea loc în Germania, între 14 iunie și 14 iulie.

România și Slovacia au fost repartizate în grupa E, alături de Belgia și de învingătoarea barajului din ruta B din cadrul Nations League, cel mai probabil Ucraina.

Iar Slovacia poate ajunge la Campionatul European fără cel mai bun jucător al său, căpitanul Milan Skriniar, fundașul lui PSG. Sâmbătă, pe site-ul oficial, PSG a anunțat că fundașul central va fi operat: "Milan Skriniar, care și-a dislocat tendonul peronier lateral de la nivelul gleznei stângi, vă fi supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Aspetar din Doha. Vom reveni cu o actualizare legată de situația lui", a anunțat campioana Franței.

Skriniar poate lipsi până la finalul acestui sezon, iar în cazul în care procedura de recuperare medicală se va prelungi, el poate rata inclusiv EURO. De asemenea, România nu îl va înfrunta la Euro în grupe nici pe portarul Thibaut Courtois, titularul buturilor Belgiei: ”Din cauza accidentării, nu voi fi la EURO. Trebuie să mă recuperez complet întâi. Nu știu exact când aș putea reveni pe teren. Dacă am noroc, voi putea juca prima meci în mai, așa că n-am cum să fiu 100% pentru turneul final”, declarase zilele trecute marele portar al lui Real Madrid.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!