Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun jucător al anului la gala FIFA

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun jucător al anului la gala FIFA

Robert Lewandowski a câștigat titlul de cel mai bun jucător al anului 2021 la gala The Best FIFA Football Awards.

Este pentru a doua oară când atacantul polonez al lui Bayern Munchen primește această distincție, fiind desemnat cel mai bun fotbalist din lume de către forul internațional și în 2020.

Lewandowski a câștigat titlul și Supercupa Germaniei cu Bayern Munchen în 2021, an în care a marcat nu mai puțin de 69 de goluri!

În finala premiului pentru cel mai bun jucător al anului la gala The Best FIFA Football Awards s-au mai aflat Lionel Messi și Mohamed Salah.

Tot la premiile FIFA, Thomas Tuchel (Chelsea Londra) a fost desemnat antrenorul anului, în timp ce premiul pentru cel mai bun portar a mers la Edouard Mendy (Senegal/Chelsea Londra).

ADVERTISING

Erik Lamela a primit Trofeul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului, iar premiul The FIFA Fair Play a fost câştigat de întreaga națională a Danemarcei, pentru promptitudinea cu care a intervenit atunci când Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren la meciul cu Finlanda, de la Euro 2020.

Echipa anului 2021 în viziunea FIFA: Donnarumma - Alaba, Bonucci, Ruben Dias - De Bruyne, Jorginho, Kante - Messi, Lewandowski, Haaland, Cristiano Ronaldo.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇