Richard Gasquet a răbufnit după ce a aflat cum au fost cazate tenismenele prezente la turneul de la Palermo: "Este absolut scandalos"

Richard Gasquet a răbufnit după ce a aflat cum au fost cazate tenismenele prezente la turneul de la Palermo: "Este absolut scandalos"

Richard Gasquet se declară revoltat de condițiile de care au parte tenismenele prezente la turneul de la Palermo.

Jucătorul francez aflat pe locul 50 în clasamentul ATP spune că este inadmisibil ca tenismenele să fie cazate la un loc cu turiștii.

"Este absolut scandalos că jucătoarele se află în acelaşi hotel cu turiştii, la Palermo. Nu ştiu cum WTA poate accepta aşa ceva. Hotelul ar trebui să fie sută la sută rezervat jucătorilor şi staff-urilor. Dacă nu poţi, anulezi turneul", a spus Richard Gasquet într-un interviu acordat pentru ediția tipărită a cotidianului L'Equipe.

ADVERTISING

Declarația lui Gasquet vine după ce Stefano Vukov, antrenorul tenismenei ruse Elena Rybakina, a dezvăluit că tenismenele sunt testate în plină stradă la Palermo! Totodată, hotelul în care sunt cazate jucătoarele și oficialii turneului este deschis și pentru alți turiști!

Simona Halep era înscrisă inițial la Palermo, dar apoi a decis să se retragă, spunând că riscul de infectare este prea mare și că în aceste vremuri este periculos să călătorești.

În schimb, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig se află pe tabloul principal al turneului din Sicilia, iar Laura Ioana Paar joacă astăzi în ultimul tur al calificărilor.

ADVERTISING

Vezi și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇