Revenire de senzație în tenis de la 6-0, 5-0 și 30-0

Revenire de senzație în tenis de la 6-0, 5-0 și 30-0

O revenire de senzație a avut loc în tenis în acest week-end, în cadrul turneului WTA de la Budapesta, capitala Ungariei, în calificări.

Acolo, tenismena iberică Marina Bassols, locul 263 WTA, a fost condusă cu 6-0, 5-0 și chiar 30-0, de către Yuliya Hatouka (Belarus), însă a reușit să producă un adevărat miracol.

Bassols (22 de ani) a făcut șapte game-uri la rând în setul 2, salvând și trei mingi de meci la 5-3 și 5-4, câștigând apoi decisivul cu 6-4. Iberica a oprit o serie de 11 meciuri la rând câștigate de Hatouka, având și un challenger bifat în această serie, la Palma de Rio.

Catalana Marina Bassols se află acum în ultima rundă de calificări la Budapesta, unde o va întâlni pe Fanny Stollar (375 WTA), Ungaria. Stollar și Buzărnescu au cucerit titlul anul trecut la Budapesta în proba de dublu.

ADVERTISING

O revenire de senzație cumva asemănătoare ar fi putut-o avea Ana Bogdan recent la Wimbledon, când după 6-1, 5-1 pentru Petra Kvitova, sportiva noastră a revenit superb și a ratat două mingi de set în manșa secundă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!