Real Madrid a stabilit jucătorul pe care vrea să-l transfere după Kylian Mbappe: Alesul lui Florentino Perez

Real Madrid a stabilit jucătorul pe care vrea să-l transfere după Kylian Mbappe: Alesul lui Florentino Perez

Real Madrid a stabilit jucătorul pe care vrea să-l transfer după Kylian Mbappe (25 de ani), care este la un pas să semneze cu gruparea de pe „Santiago Bernabeu” liber de contract în vara lui 2024.

Florentino Perez a stabilit o nouă țintă prin care își dorește să asigure viitorul lui Real Madrid, după ce i-a adus deja pe Vinicius Junior, Rodrygo, Jude Bellingham și alți jucători tineri.

Este vorba despre Alejandro Garnacho (19 ani), fotbalist crescut la Manchester United și care a reușit să facă un pas important, să prindă minute sub comanda lui Erik ten Hag pe Old Traffor. Calitățile lui Garnacho îl atrag pe Florentino Perez, care are de gând să înceapă negocierile, scrie site-ul fichajes.net.

ADVERTISING

Greu de crezut, însă, că Garnacho va sosi la Real Madrid în următoarea perioadă de transferuri, având în vedere efortul financiar care va fi făcut pentru semnătura lui Kylian Mbappe.

Alejandro Garnacho a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase decisive în 38 de meciuri (2616 minute) jucate în toate competiţiile sezonului la Manchester United.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!