Reacție dură a lui Gabi Balint, după partida câștigată de FCSB la UTA Arad: "Trebuie să fii antrenor la Arici Pogonici"

Reacție dură a lui Gabi Balint, după partida câștigată de FCSB la UTA Arad: "Trebuie să fii antrenor la Arici Pogonici"

FCSB s-a impus sâmbătă seara la UTA Arad la limită, scor 1-0, dar una dintre fazele petrecute la final de joc l-a enervat într-o foarte mare măsură pe jucătorul legendar al Stelei și al naționalei României, Gabi Balint.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Olimpiu Moruțan cu capul, iar FCSB va fi lideră chiar înainte de meciul direct cu CFR Cluj de vinerea viitoare, 19 martie.

În partea secundă a jocului de la Arad, pe teren la FCSB a intrat tânărul atacant de 18 ani Andrei Istrate, chiar la pauză, un jucător produs de Școala Ardealul. Din păcate pentru el, deși a intrat bine în joc și a ratat câteva șanse bune de a marca, a fost bizar înlocuit în minutul 83 cu Ovidiu Perianu.

REZUMAT | UTA - FCSB 0-1 | Etapa 27, Liga 1 2020-2021

"Cred că a fost o chestie medicală pentru că nu pot să concep... Să bagi un jucător care iți aduce un plus în echipă, în atac, tu ai un jucător în plus și schimbi ca să bagi mijlocaș defensiv. Trebuie să fii antrenor la pitici, la Arici Pogonici. N-ai cum să faci chestia asta. Mai ales că e un jucător de 18 ani, un jucător care a intrat bine... Dacă iți intra prost, da, dar a intrat chiar bine, se vedea că FCSB are un vârf, acolo, era și Tănase mai în spate. Dacă nu e accidentat Istrate, să-și rupă carnetul de antrenor cine a făcut asta".

Reacția lui Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport, după întâlnirea UTA - FCSB.
ADVERTISING

Istrate a bifat sâmbătă al patrulea său joc în Liga 1, de când activează la FCSB. El a fost adus în Berceni în februarie 2020. Are și un gol marcat pentru roș-albaștrii, în partida pierdută la Poli Iași, scor 2-5, în turul acestui sezon.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Craiova lui Mititelu are un nou antrenor - oficial

CSM București își cunoaște adversara din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

România, imperiul lui Moș Teacă, al nomenklaturii și al apparatciki

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!