Reacția Simonei Halep după calificarea în semifinale la Wimbledon

Reacția Simonei Halep după calificarea în semifinale la Wimbledon

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon.

Sportiva noastră și-a manifestat fericirea și spune că este la cel mai bun nivel al său.

"E grozav să fiu din nou în semifinale. Sunt dominată de emoții acum, înseamnă enorm pentru mine să fiu aici. Am avut o adversară dificilă, m-am grăbit pe final, am plesnit-o. Sunt fericită că am câștigat. Am avut nevoie de serviciu pe final și m-am gândit că dacă joc pe primul va fi mai bine. Al doilea a fost mai lent, dar a funcționat astăzi. Cu siguranță joc cel mai bun tenis al meu, am reînceput să îmi câștig încrederea", a spus Simona Halep.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Amanda Anisimova (25 WTA).

Sportiva noastră a avut o noua prestație strălucitoare și s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Pentru Simona aceasta este a treia semifinală la Wimbledon din carieră, după cele din 2014 (pierdută cu Eugenie Bouchard) și 2019, când a câștigat și turneul.

În semifinale, Simona se va duela cu Elena Rybakina (23 WTA), pe care o conduce cu 2-1 la meciuri directe. Partida din semifinale va avea loc joi, de la ora 17:00.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Calificarea în semifinale îi aduce Simonei un cec în valoare de 650 de mii de dolari. Finala e recompensată cu 1.27 milioane de dolari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!