Reacția oferită de Simona Halep după victoria cu Gabriela Ruse: "Nu am de gând să mă las"

Reacția oferită de Simona Halep după victoria cu Gabriela Ruse: "Nu am de gând să mă las"

Simona Halep a oferit prima reacție după victoria cu Gabriela Ruse, din primul tur de la Transylvania Open 2021.

Fostul lider WTA spune că se află într-o formă excelentă și se bucură de tenis la Cluj-Napoca, un oraș unde se simte ca acasă.

"M-am simțit foarte bine, tot timpul am jucat bine la Cluj-Napoca. Chiar dacă nu avem public, am simțit spectatorii aproape de mine. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru această bucurie. Mă simt ca acasă aici și vin cu plăcere. Nu este niciodată ușor să joci cu o jucătoare din aceeași țară. Este o jucătoare solidă, care anul acesta a intrat în Top 100. A fost o bucurie să fiu pe teren și sper că și mâine va fi la fel", a spus Simona la interviul de după meci.

ADVERTISING

"Când ai încredere îți intră cam toate loviturile. Mă simt bine și mă bucur de tenis. A fost prima mea accidentare gravă și n-am știut prea bine s-o gestionez, pentru că am forțat când am încercat să joc la Wimbledon. M-am descurajat și a fost un moment greu, pentru că n-am știut dacă mai pot să revin la momentul de astăzi. Am reînceput să simt mingea, terenul și este o bucurie să fiu din nou aptă de joc", a adăugat sportiva noastră.

În încheiere, Simona Halep (30 de ani) a ținut să-și asigure fanii că nu va renunța prea curând la tenis: "Nu am de gând să mă las, vreau să mai joc".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep a trecut cu ușurință de Gabriela Ruse la Transylvania Open 2021.

6-1, 6-2 este scorul cu care Simona a învins-o pe Gabi în runda inaugurală a turneului de la Cluj-Napoca.

În turul următor, Simona o va înfrunta mâine pe rusoaica Varvara Gracheva (locul 81 WTA).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!