Reacția lui Gică Hagi după înfrângerea cu 4-0 din meciul cu FCSB

Reacția lui Gică Hagi după înfrângerea cu 4-0 din meciul cu FCSB

Gică Hagi a vorbit despre eșecul suferit de Farul în confruntarea cu FCSB.

„Regele” a acuzat jocul defensiv al echipei și spune că Farul a arătat foarte prost în ultimele două partide.

"Sunt două meciuri acasă care ne-au arătat o realitate pe care trebuie să o vedem. Mai avem mult de muncit pentru a produce rezultate și performanțe. Din păcate, să iei 7 goluri în două meciuri acasă este foarte mult. Rămân cu aceste lucruri, chiar dacă am făcut și partide bune în acest sezon. Din păcate, dintr-o apărare sigură am arătat slăbiciuni la aceste partide. E clar că trebuie să tăcem din gură și să găsim soluții. E umilitor pentru toți, nu doar pentru mine. Vă duc în vestiar și o să vedeți asta. E o realitate care e și trebuie să o privim ca atare.

ADVERTISING

Trebuie să mergem pe drumul nostru, care trebuie să fie altfel, în care facem performanță. Am arătat că știm să facem fotbal și chiar foarte bine, dar asta este acum. Nu vorbesc doar de apărare, ci de echipa întreagă. Trebuia să-i schimb pe toți, dar nu puteam. Pe Dussaut l-am schimbat pentru că nu a evoluat bine, nu pentru că avea galben. Dar nu doar el a fost slab, toți au jucat prost. Nu poți să te gândești doar la atac, trebuie să te concentrezi altfel", a spus Gheorghe Hagi după meci la Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că FCSB s-a impus în deplasare pe terenul Farului, scor 4-0, după un hattrick marcat de Florin Tănase și o reușită a lui Darius Olaru.

După acest rezultat, clasamentul din play-off arată astfel: 1. CFR Cluj 48 puncte, 2. FCSB 46 puncte, 3. Universitatea Craiova 42 puncte.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Argeș, CFR Cluj va juca acasă contra Farului, iar Universitatea Craiova o va primi pe FC Voluntari.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!