Mihai Stoica nu crede că FCSB va juca în ultima etapă cu titlul pe masă

Mihai Stoica nu crede că FCSB va juca în ultima etapă cu titlul pe masă

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, nu crede că gruparea sa va ajunge ca în ultima etapă să dispute meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu cu titlul pe masă.

FCSB tocmai a învins în Gruia cu 1-0 și a venit la două puncte în spatele clujenilor, însă chiar și așa, Stoica spune că acest final de play-off va fi unul incendiar și foarte greu pentru roș-albaștrii.

O echipă importantă îi vrea pe Ianis Stoica de la FCSB și Rareș Ilie de la Rapid

El crede și că CFR Cluj nu va pierde niciun meci până la finalul sezonului, bazându-se pe experiența grupării din Gruia: ”Voluntari e o echipă care poate să încurce pe oricine. Să vedem... Mi-aş dori ca Voluntariul să facă un meci bun ca să mergem cu mai mare însufleţire luni la Ovidiu (n.r.: pentru meciul cu Farul), dar se poate întâmpla orice. Cred că dacă nu câştigăm cele patru meciuri, şi meciul de la Craiova e foarte greu să-l câştigăm, s-a terminat titlul pentru noi. Aşa cred. Adică nu cred că vom juca cu titlul pe masă în ultima etapă.

Dacă reuşim să ne menţinem la aceaaşi distanţă după etapa asta, șansele noastre cresc, şansele de a juca cu titlul pe masă în ultima etapă”, a declarat MM Stoica la OrangeSport.

ADVERTISING

CFR Cluj va evolua în deplasare duminică seara de la ora 19 cu cei de la FC Voluntari.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!