Reacția lui Carlo Ancelotti după Bayern - Real Madrid 2-2

Reacția lui Carlo Ancelotti după Bayern - Real Madrid 2-2

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate înregistrat în partida cu Bayern Munchen, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu şi de evoluţia elevilor săi pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei.

„Este un rezultat bun, care ne dă încredere pentru retur, însă la nivel de joc se putea face mai bine. În prima repriză ne-am apărat cu puţină intensitate, le-am dat prea multe şanse să controleze jocul. În repriza secundă, când au preluat conducerea pe tabela de marcaj, am fost mai agresivi. Ne-a lipsit intensitatea în dueluri, am pierdut multe dintre ele, dar ne-am luptat, iar şansele de calificare sunt în continuare egale”, a spus Ancelotti la finalul meciului de la Munchen.

ADVERTISING

"Bayern este o adversară foarte periculoasă, care şi-a arătat cea mai bună versiune. A trebuit să suferim într-un mediu pe care îl cunoaşte toată lumea. Avem timp să ne îmbunătăţim până miercurea viitoare", a adăugat antrenorul italian.

Real Madrid a deschis scorul la Munchen prin brazilianul Vinicius Junior (24), însă Bayern a punctat apoi de două ori în debutul reprizei secunde, prin Leroy Sane (53) şi Harry Kane, care a transformat un penalty în minutul 57. Madrilenii au revenit pe final şi au reuşit să restabilească egalitatea, prin acelaşi Vinicius, în urma unei lovituri de la 11 m (83).

ADVERTISING

Meciul retur se va disputa în data de 8 mai, pe stadionul Santiago Bernabeu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇