Liga Campionilor: Bayern și Real Madrid, remiză spectaculoasă în turul semifinalelor

Liga Campionilor: Bayern și Real Madrid, remiză spectaculoasă în turul semifinalelor

Bayern Munchen și Real Madrid au remizat, marți, scor 2-2, în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

După un început tare al lui Bayern, cu două șuturi pe poartă în primele 10 minute, Real Madrid a reușit să deschidă scorul la capătul unei acțiuni frumoase, pasă genială Kroos pentru Vinicius Junior, care l-a învins pe Neuer în minutul 24.

În prima repriză, Bayern a reușit să mai "răspundă" doar printr-o lovitură liberă din apropiere, o minge trimisă puternic pe lângă poarta lui Lunin de Harry Kane. S-a intrat la pauză cu 1-0 pentru Real Madrid, contrar cursului jocului.

În repriza a doua, după o ocazie importantă a lui Kroos, Bayern a reușit să întoarcă meciul în doar patru minute. Leroy Sane a înscris cu un șut puternic din colțul careului, în minutul 53, apoi Harry Kane a transformat un penalty pe care Musiala l-a obținut, în minutul 57.

ADVERTISING

Bayern a trecut, apoi, la conducerea jocului și a mai ratat două șanse importante prin Harry Kane și Eric Dier. După ce perioada de presing a nemților s-a epuizat, Real Madrid a ratat, la rândul său, o ocazie importantă prin Vinicius Junior. Lansat excelent de Modric spre poartă, după o pasă cu exteriorul, nu l-a putut învinge pe Neuer în minutul 78.

Cinci minute mai târziu, însă, Vinicius Junior și-a luat revanșa dintr-un penalty pe care l-a obținut Rodrygo. S-a terminat 2-2, iar calificarea în finală se va decide săptămâna viitoare, pe 8 mai, la Madrid.

Bayern - Real Madrid 2-2 (Sane 53, Kane 57-pen / Vinicius Jr. 24, 83-pen)

ADVERTISING

Min. 90+4 - Final de meci.

Min. 83 - GOL Real Madrid! Dublă Vinicius Junior, care transformă și el un penalty, pe care Rodrygo l-a obținut.

Min. 78 - Ocazie Real Madrid! Neuer blochează șutul lui Vinicius Junior, lansat excelent de Modric spre poartă cu o pasă cu exteriorul.

Min. 67 - Ocazie Bayern! Eric Dier reia cu capul spre poartă, după un corner, însă Lunin e la post și reține.

Min. 66 - Ocazie Bayern! Harry Kane trage dintr-o poziție incomodă, cu stângul, din careu, dar mingea - puțin deviată, trece pe lângă poarta lui Lunin.

Min. 57 - GOL Bayern! Harry Kane transformă cu siguranță un penalty obținut de Musiala.

ADVERTISING

Min. 53 - GOL Bayern! Leroy Sane ia o acțiune pe cont propriu, intră în centru din partea dreaptă, trage violent la poartă și îl învinge pe Lunin.

Min. 52 - Ocazie Real Madrid! Kroos îl întinde pe Neuer cu un șut cu efect, ușor deviat, respins ușor de portarul neamț.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 42 - Ocazie Bayern! Harry Kane trage în forță de la marginea careului, din lovitură liberă, însă trimite mingea pe lângă poarta lui Lunin.

Min. 24 - GOL Real Madrid! Vinicius Jr. deschide scorul cu un șut pe lângă Neuer, după o pasă magistrală dată de Kroos în adâncime.

Min. 21 - Dominare totală Bayern! Deși nu au fost ocazii importante, bavarezii au ținut mai mult mingea și au creat pericol, fără să lase echipa lui Carlo Ancelotti să se exprime în mod obișnuit.

Min. 6 - Ocazie Bayern! Harry Kane trage din prima, moale însă, de la 15 metri, fără emoții pentru Lunin.

Min. 1 - A început repriza a doua.

Echipele de start:

Bayern: Kimmich, Dier, Kim, Mazraoui - Laimer, Goretzka - Sane, Muller, Musiala - Kane
Real Madrid: Lunin - L. Vazquez, Nacho, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos - Bellingham - Vinicius Jr., Rodrygo

Prima semifinală a sezonului din Liga Campionilor le pune față în față, la Munchen, pe Bayern și Real Madrid, într-un meci ce se anunță extrem de disputat.

În sferturile de finală, Bayern a trecut de Arsenal în dublă manșă, în timp ce Real Madrid a eliminat deținătoarea trofeului, Manchester City.

Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit în Liga Campionilor în sezonul 2017/2018, când Real Madrid a câștigat cu 4-3 la general, tot în semifinale.

În cealaltă semifinlă se vor întâlni PSG și Borussia Dortmund, miercuri, 1 mai, de la ora 22:00.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!