Reacția conducerii lui CFR Cluj după remiza cu Pyunik din Liga Campionilor

Reacția conducerii lui CFR Cluj după remiza cu Pyunik din Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a vorbit despre remiza înregistrată de ardeleni pe terenul lui Pyunik Erevan în preliminariile Ligii Campionilor.

Președintele Cristi Balaj nu a făcut o tragedie din acest rezultat și a sesizat mai multe părți bune.

”Important e că nu am primit gol. Putem zice că a fost o echipă incomodă pentru că au avut contraatacuri. Jucătorii din sistemul defensiv au reușit să contracareze ofensiva lor. Am avut ocazii mai mari, am fost prezenți în fața porții, neinspirație, ghinion, neșansă. Sper ca băieții să simtă că sunt mai buni. Orice joc trebuie tratat cu maximă seriozitate. În retur, concentrarea la finalizare va fi diferită.

ADVERTISING

Kolinger mi-a plăcut. A avut o singură ezitare, dar a reușit să revină și să degajeze. A fost mult peste atacanții echipei gazdă. Mistrati mi-a plăcut. Betancor a avut o ocazie pe final. Putea să înscrie la colțul lung. A avut și Debeljuh o ocazie, și Deac.

Nu am avut reluări, dar am văzut din tribună că Debeljuh a lovit mingea cu capul, iar apărătorul a venit din spate și l-a lovit în cap fără să joace mingea. Una peste alta, arbitrajul a fost bun. Probabil Dan Petrescu nu va fi mulțumit. Cât timp nu s-a luat gol, consider că avem prima șansă, dar trebuie atenție și seriozitate. Dacă vom avea tot atâtea ocazii, vom reuși să înscriem într-un final. E important să nu primești gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu am discutat, dar există posibilitatea. Avem schimbări pe post, jucători de calitate. Contează forma, stilul de joc al adversarului. În funcție de asta, Dan Petrescu va decide, dar nu aș fi surprins să văd schimbări”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport Special.

Amintim că CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Pyunik Erevan in prima manșă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa retur va avea loc pe 13 iulie, de la ora 21:30, LIVE pe SpotMedia.ro.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, echipa lui Dan Petrescu se va duela cu învingătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) și Tirana (Albania).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!