Răzvan Lucescu, favorit să o preia pe Fenerbahce, după ce a fost demis din țările arabe - presă

Răzvan Lucescu, favorit să o preia pe Fenerbahce, după ce a fost demis din țările arabe - presă

Antrenorul român Răzvan Lucescu, recent dat afară din țările arabe de la Al Hilal, se poate întoarce în Europa, dar de această dată la o formație de top.

Cel care în sezonul trecut a cucerit tripla cu Hilal, în Arabia Saudită, campionatul – Cupa – Liga Campionilor Asiei, a ajuns la o înțelegere cu unul dintre granzii Turciei.

Acum două săptămâni, Lucescu era dat afară de campioana Arabiei Saudite, iar acum pare dispus să înceapă un nou proiect.

Presa turcă anunță faptul că fostul antrenor de la Rapid sau FC Brașov e favorit să preia funcția de antrenor principal la Fenerbahce. Echipa în galben și albastru a pierdut două din ultimele trei partide și e la 6 puncte de lidera Galata.

ADVERTISING

”Dacă Fenerbahce pierde meciul Trabzonspor, se vă despărți de Erol Bulut. Conducătorii clubului au deja o înțelegere cu antrenorul român Răzvan Lucescu”, notează turcii de la Jiva Sports, pe pagina lor de Twitter.

Dacă ar ajunge cumva pe banca lui Fener, Lucescu i-ar putea antrena, printre alții, pe Mesut Ozil, Enner Valencia, Baba Thiam, tanzanianul Mbwana Samatta, Luis Gustavo sau argentinienii Jose Ernesto Sosa și Diego Perotti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Antrenoarea Garbinei Muguruza, celebra Conchita Martinez a fost infectată cu noul coronavirus

LIVE Liga 1: Meciurile de duminică

Vârsta de pensionare rămâne 65 de ani. Angajaţii din sistemul public pot munci până la 70 de ani, fără a cumula pensia cu salariul. Se aplică și la judecătorii CCR

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!