Răsturnare de situație cu plecarea lui Risto Radunovici de la FCSB

Răsturnare de situație cu plecarea lui Risto Radunovici de la FCSB

FCSB se poate despărți la vară de fundașul stânga muntenegrean Risto Radunovici, un jucător extrem de constant în evoluții la gruparea roș-albastră în ultimii ani, de la aducerea sa de la Astra Giurgiu.

După ce jucătorul ex-iugoslav a anunțat deja că își dorește să semneze cu o altă echipă la finalul sezonului 2023 – 2024, un apropiat al patronului Gigi Becali vine și schimbă puțin ideea despre evoluția lucrurilor în viitor.

Pe 18 martie, la scurt timp după debutul în play-off-ul actualei stagiuni, respectiv după duelul FCSB – Sepsi 2-1, Risto Radunovici a anunțat public că vrea să plece de la echipă în vară.

ADVERTISING

Totuși, fostul șef LPF Dumitru Dragomir este convins că Becali nu va renunța la Radunovici: „Nu îi dă papucii. Fac pariu că îi dă și o primă pentru cum a jucat și la cât de corect a fost băiatul acesta. E cel mai bun fundaș stânga din țară. De departe așa e. E și serios. Dacă pleacă, găsește Gigi”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Radunovici a devenit fotbalistul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1 pentru FCSB, 130, dintre care doar 33 în acest sezon. El are, per total, 5 goluri marcate și 13 pase decisive pentru gruparea în roșu și albastru.

ADVERTISING

„E greu de jucat la Steaua (n.r.: FCSB). E pierdere foarte mare Radunovici. Enorm. Da, l-aș ține și i-aș dubla și contractul”, a completat Dumitru Dragomir, conform sursei menționate mai sus.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!