Răspunsul FRF după ce CFR Cluj a anunțat că îl vrea pe Adrian Mutu: Mesajul transmis campioanei

Răspunsul FRF după ce CFR Cluj a anunțat că îl vrea pe Adrian Mutu: Mesajul transmis campioanei

Federația Română de Fotbal a oferit un prim răspuns după ce conducerea clubului CFR Cluj a anunțat că îl dorește pe Adrian Mutu ca antrenor.

Președintele Răzvan Burleanu a anunțat că FRF nu dorește să-l lase pe Mutu la CFR Cluj.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Directorul tehnic a discutat astăzi cu Adrian Mutu referitor la acest subiect. Adrian a infirmat că a fost contactat de CFR Cluj. Mai mult, contractul său a fost prelungit automat prin obținerea calificării. În momentul de față, el este antrenorul naționalei de tineret", a spus Burleanu într-o conferință de presă.

De asemenea, Burleanu le-a transmis celor de la CFR Cluj că trebuie să plătească dacă îl vor pe Mutu.

"Fiecare antrenor are o clauză de reziliere, nu te poți să desparți fără să plătești suma, indiferent care e numele tău și relația cu directorul sau președintele Federației", a adăugat Burleanu.

Apoi, Burleanu a confirmat și faptul că Mirel Rădoi va rămâne la naționala mare.

"Niciodată nu s-a pus problema că Mirel Rădoi să plece de la echipa națională. Am clarificat acest lucru și am stabilit să continue pe banca tricolorilor", a conchis Burleanu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!