Rapid pierde acasă cu Ferencvaros și e ca și eliminată din Liga Campionilor

Rapid pierde acasă cu Ferencvaros și e ca și eliminată din Liga Campionilor

Gruparea de handbal feminin Rapid București, vicecampioana României, a fost învinsă duminică pe teren propriu de echipa maghiară Ferencvaros, scor 23-20.

Șansele de calificare mai departe în optimile de finală sunt ca și nule acum, cu doar două etape până la finalul grupelor principale. Practic, giuleștencele au nevoie de un miracol în ultimele două runde.

După un 11-16 clar la pauză, având în vedere absențele lui Grozav și Buceschi, la reluare Rapidul a revenit mai cu vînă, și a venit la -3 pe tabelă după un sfert de oră. Doar cu pivotul Kassoma și cu o Denisa Șandru în zi mare, a fost greu să o scoți la capăt în fața unei echipe reputate în Europa.

Ferencvaros câștigă cu 23-20 și merge practic în optimi, iar Rapidul trebuie să câștige ultimele două meciuri, în deplasare cu Zaglebie și acasă cu Esbjerg, și să spere la ceva miraculos, și anume ca Ferencvaros să piardă ambele partide rămase, acasă cu Vipers Kristiansand și în deplasare cu Metz.

ADVERTISING

Reamintim că sâmbătă, CSM București a învins la Gyor în deplasare cu 26-24, fiind foarte aproape de calificarea în sferturi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇