Rapid București pune pe liber un jucător de bază: "E o situație grea cu el"

Rapid București pune pe liber un jucător de bază: "E o situație grea cu el"

Rapid București nu stă la discuții în ceea ce privește o eventuală remaniere a lotului de jucători, având în vedere și ultimele numeroase achiziții din mercato-ul de iarnă.

Astfel, antrenorul italian Cristiano Bergodi a anunțat după meciul cu Oțelul Galați de sâmbătă, scor 2-1, o eventuală despărțire de un jucător ce altădată părea un titular incontestabil în Giulești.

E vorba de plecarea lui Xian Emmers, belgianul care a început cu evoluții atât de bune la Rapid, dar care apoi s-a stins ușor, e drept și după o grea accidentare. O accidentare avută loc în octombrie 2023, și în urma căreia belgianul nici acum nu s-a refăcut complet:

ADVERTISING

”E o situaţie grea cu el, nu ştiu dacă revine. În cantonament a simţit imediat durere. Şi, probabil, am pierdut timp cu el... Emmers, poate că nu mai este... (n.r. în planuri), nu ştiu, vedem, e bine că au venit alţi jucători”, a spus Cristiano Bergodi după joc, la microfonul DigiSport.

Emmers a fost sub contract cu Inter între 2015 și 2021, având acum o cotă de piață de 600.000 de euro. El a fost transferat la Rapid de la Roda Kerkrade, din Olanda, unde era decar și a înscris 10 goluri și a reușit 10 pase decisive în 41 de partide.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!