Rapid București l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul - oficial

Rapid București l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul - oficial

Printr-un comunicat oficial, Rapid București a anunțat transferu lui Andrei Borza (17 ani) de la Farul Constanța.

Rapid București a realizat cel de-al zecelea transfer al verii, Andrei Borza, care a semnat un contract pe următoarele patru sezoane.

"Rapid a reușit cel de-al zecelea transfer al verii, transferând unul dintre cei mai buni tineri din țară, pe Andrei Borza, de la Farul Constanța.

Campion cu formația lui Gheorghe Hagi, fundașul stânga de 17 ani a fost unul dintre oamenii de bază ai Farului în sezonul trecut. Borza a evoluat în 33 de partide, punctând de trei ori și oferind trei pase de gol. În actuala stagiune, Borza a fost folosit în șase partide, cinci din cupele europene și în Supercupa României.

ADVERTISING

Noul fundaș al Rapidului a semnat un contract valabil pe patru sezoane, până în vara anului 2027", se arată într-un comunicat oficial al Rapid București.

Rapid i-a mai transferat în această vară pe Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan și Claudiu Micovschi.

🔥 Andrei Borza este Rapidist! 🇱🇻 ✍️ Unul dintre cei mai buni fundași din Superligă, la numai 17 ani, a semnat cu Rapid...

Publicată de FC Rapid 1923 pe Marţi, 15 august 2023

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!