Certitudinea pe care o are presa din Africa de Sud înaintea debutului lui Ngezana la FCSB

Certitudinea pe care o are presa din Africa de Sud înaintea debutului lui Ngezana la FCSB

Presa din Africa de Sud are certitudinea că Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundașul central ajuns la FCSB de la Kaizer Chiefs, va debuta în sfârșit pentru echipa „roș-albaștrilor”.

FCSB l-a transferat pe Ngezana de la Kaizer Chiefs în această vară în schimbul a 600.000 de euro, dar fundașul central n-a jucat, încă, niciun minut.

Acest lucru se va schimba în partida cu Poli Iași din Superliga României, programată în etapa a 6-a, următorul meci de pe teren propriu al FCSB. Presa din Africa de Sud notează Siyabonga Ngezana se pregătește de debut și vrea să impresioneze.

ADVERTISING

"Ngezana vrea să facă impresie bună la prima șansă pe care o va primi la FCSB", scriu cei de la idiskitimes.co.za.

Siyabonga Ngezana a fost doar de două ori pe banca de rezerve de când s-a transferat la FCSB, o dată cu Dinamo și o dată în turul cu Nordsjaelland din turul 3 preliminar al Conference League.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că Ngezana va intra în echipa FCSB în partida cu Poli Iași. .„Să vedem cu Ngezana. Știu doar că o să intre în meciul cu Iașiul. În meciul cu Iași, după ce ne calificăm cu danezii, o să intre și el. Poate vrea Dumnezeu să ne calificăm”, a declarat Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!