Octavian Popescu, pe lista unui club de tradiție din Europa: Vestea primită de FCSB

Octavian Popescu, pe lista unui club de tradiție din Europa: Vestea primită de FCSB

Octavian Popescu (20 de ani) a intrat pe lista de transfeurri a unui club de tradiție din Europa.

Presa din Scoția l-a pus pe Octavian Popescu pe lista de transferuri a lui Rangers, unde antrenorul Michael Beale caută un atacant lateral cu care să-l înlocuiască pe Ryan Kent, plecat la Fenerbahce.

"Puștiul-minune care joacă pentru FCSB, în țara natală, nu mai e un secret pentru nimeni. Everton a fost interesată de tranasferul său! În mod cert un star de viitor, întrebarea este cât timp îi va lua să ajungă acolo. Rangers a mai fost "legată" de transferul lui Popescu în trecut, însă Gigi Becali nu e genul care să-și scadă pretențiile financiare când e vorba de talent. L-a comparat cu Cristiano Rolando și l-a cotat la 150 de milioane de euro. Asta chiar e o evaluare!", scriu cei de la dailyrecord.co.uk.

ADVERTISING

Alături de Popescu, Allahyar Sayyadmanesh, Amad Diallo, Luis Palma, Ian Maatsen, Luis Lopes, Martin Boyle și Dario Spikic se află și ei pe lista celor de la Rangers.

Octavian Popescu a jucat cinci meciuri (312 minute) în toate competițiile sezonului trecut, timp în care a marcat de două ori.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!