Rapid București încearcă să aducă în Superliga un fotbalist de 2 milioane de euro

Rapid București încearcă să aducă în Superliga un fotbalist de 2 milioane de euro

Rapid București se întărește serios în această iarnă, o iarnă plină de transferuri în Giulești, echipa alb-vișinie aducând deja câțiva jucători de certă calitate, printre care Krasniqi de la CFR Cluj.

Gruparea patronată de Șucu și Angelescu se transformă radical în această perioadă și a adus deja nume importante precum Florent Hasani, Borisav Burmaz și Ermal Krasniqi. Pe lângă aceștia, Rapid mai vrea să dea lovitura și să îl aducă și pe Hrvoje Babec (24 de ani) care joacă la FC Riga, în Letonia. Există deja o ofertă înaintată de români pentru clubul leton, pentru închizătorul croat, după cum susține cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Pe acest post, rapidiștii s-au mai gândit și la Tudor Băluță, de la Farul, însă negocierile cu Gică Hagi nu au avansat promițător.

FC Riga cere un milion de euro pe mijlocașul defensiv, în timp ce Rapidul oferă în acest moment doar 400.000.

Babec este cotat în prezent la 1,8 milioane de euro, în scădere de la 2,5 milioane la finalul anului 2022. Croatul a mai bifat în cariera sa echipe precum NK Vihor și HNK Gorica, și din 2022, este jucătorul lui FC Riga. Pentru echipa din Letonia a disputat 59 de partide în toate competițiile, are 7 goluri și 3 assist-uri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!