Răzvan Lucescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi după ultimele evoluții slabe: ”Nu e drept”

Răzvan Lucescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi după ultimele evoluții slabe: ”Nu e drept”

Ianis Hagi nu se află într-o formă deosebită la Deportivo Alaves, club care l-a împrumutat de la Glasgow Rangers până la vară.

Recent, după un meci pierdut de echipa din Vitoria acasă cu Real Madrid, scor 0-1, el a fost aspru criticat chiar și de antrenorul său Luis Garcia. Însă o voce din România care îi ia apărarea sincer este Răzvan Lucescu, antrenor lider cu PAOK Salonic în Grecia.

Răzvan Lucescu (54 ani) a vorbit despre situația lui Ianis Hagi (25 ani). Fostul antrenor de la Rapid sau FC Brașov spune că Ianis se va lovi mereu de criticile contestatarilor, având în vedere că este băiatul lui Gică Hagi, iar asta i se va aminti mereu: ”Nu este drept cum este tratat. Asta este, o să sufere enorm în continuare. Vor fi comparații în continuare, iar lumea îl va critica cu mare ușurință mereu. Va fi văzut altfel de cum a fost văzut Gică Hagi la început și apoi când a avut vârsta lui Ianis.

ADVERTISING

Nu are ce să facă, asta este realitatea. Trebuie să se obișnuiască și probabil îl va întări foarte tare, dar în sufletul lui vor rămâne frustrări”, a declarat într-un interviu pentru cei de la playsport.ro băiatul lui Mircea Lucescu.

Alaves nu are opțiunea de a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi, ceea ce înseamnă că fotbalistul se va întoarce la Rangers în vară. Doar două goluri a marcat Ianis în Spania de când a ajuns acolo, în 14 partide.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!