Înțelegere de ultimă oră între Horațiu Moldovan și Rapid

Înțelegere de ultimă oră între Horațiu Moldovan și Rapid

Rapid București este aproape să îl piardă pe portarul titular al echipei naționale de fotbal a României, Horațiu Moldovan.

Moldovan, 25 de ani, titular incontestabil la giuleșteni, ar putea pleca în această iarnă din Grant, fiind dorit insistent de elvețienii de la FC Basel. Cele două părți au negociat, iar Rapid a stabilit un termen până la care clujeanul poate pleca în acest mercato.

Acționarul Victor Angelescu anunța la DigiSport că „am stabilit cu Horațiu Moldovan un termen până la care poate să plece în această iarnă. Dacă va fi depășit, va rămâne până în vară. El vrea să plece la un club la care să joace și diferența de salariu să fie mare. Termenul e finalul lui ianuarie”.

ADVERTISING

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie că termenul fixat de conducerea giuleșteană este de 20 ianuarie. Dacă până atunci, Moldovan nu primește o ofertă financiară consistentă, atunci el va rămâne la Rapid până la vară.

„În cazul în care Moldovan nu se va transfera până pe 20 ianuarie, s-a căzut de acord că acea clauză de reziliere de 800.000 de euro să fie suspendată până în vară. Pentru că perioada de transferuri se închide pe 10 februarie și dacă vreun club ar achita clauza, Rapid ar rămâne descoperit pe acea poziție. Iar fiindcă a fost de acord cu suspendarea clauzei, Horațiu va mai primi un bonus financiar", scrie GSP.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Portarii de rezervă pentru Rapid acum sunt veteranul Virgil Drăghia (33 de ani) și tânărul George Ungureanu (16 ani).

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!