Rapid București a găsit atacantul perfect pentru Liga 1. Un vârf cu peste 100 de meciuri în Franța

Rapid București a găsit atacantul perfect pentru Liga 1. Un vârf cu peste 100 de meciuri în Franța

Rapid București se află într-o mare căutare de atacant veritabil, după ce l-a vândut pe Albion Rrahmani la Sparta Praga, pentru suma de 5 milioane de euro.

Acum, sub comanda lui Marius Șumudică, clubul a bifat o victorie și un egal, dar continuă căutările pentru întăriri în ultima săptămână a perioadei de mercato.

Una dintre variantele alb-vișiniilor ar fi francezul Lois Diony, în vârstă de 31 de ani, care e legitimat la Angers, club de primă ligă franceză, scrie DigiSport. El a jucat de 141 de ori în Ligue 1, pentru Dijon, Saint-Etienne și Angers, și a marcat 25 de goluri.

ADVERTISING

Sezonul trecut, Diony a marcat de 15 ori în Franța, în liga secundă, contribuind la revenirea grupării în alb-negru pe prima scenă a fotbalului din Hexagon.

Rapid i-a făcut deja o ofertă lui Lois Diony și așteaptă și un răspuns al clubului. Un alt jucător ofertat de Rapid este și mijlocașul central italian Filippo Melegoni de la Genoa. Negocierile dintre părți ar fi avansate și există șanse să se încheie până la sfârșitul perioadei de mercato, din 9 septembrie, arată aceeași sursă mai sus citată.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!