Superliga: Egal spectaculos între Universitatea Craiova și Rapid

Superliga: Egal spectaculos între Universitatea Craiova și Rapid

Universitatea Craiova și Rapid au remizat, sâmbătă, scor 1-1, într-un meci spectaculos, cu ocazii, în etapa a opta din Superliga României.

Prima repriză a fost una cu adevărat spectaculoasă. În minutul 16, Alexandru Mitriță a scăpat singur cu portarul Rapidului, dar a preferat o pasă pentru Baiaram în locul unui șut spre poartă și Baiaram a ratat șansa golului.

Doar un minut mai târziu Rapid a reușit să deschidă scorul, prin Christopher Braun, care a făcut o cursă spectaculoasă în sprijinul lui Claudiu Petrila, iar decarul giuleștenilor l-a servit excelent în careu și fundașul Rapidului a finalizat cu un șut pe lângă Popescu.

ADVERTISING

În minutul 32, Alexandru Mitriță a egalat dintr-un penalty obținut de Elvir Koljic, care a fost faultat în careu de Cristian Săpunaru. Nicio emoție pentru Mitriță de la punctul cu var. Finalul de repriză a adus două ocazii mari pentru Rapid. Petrila a lovit transversala direct din lovitură liberă, în minutul 43, iar în minutul 45 Istvan Kovacs a acordat un penalty pentru echipa lui Marius Șumudică, pe care l-a anulat apoi cu ajutorul VAR.

În repriza a doua, care a scăzut nivelul de spectaculozitate, au fost două ocazii de gol la rând pentru Universitatea Craiova. În minutul 66, Carlos Mora a șutat pe lângă poarta lui Sigriest dintr-o poziție excelentă. Două minute mai târziu, Ivan a trimis cu capul peste poartă dintr-o centrare a lui Carlos Mora.

ADVERTISING

În minutul 76, Alexandru Mitriță a scăpat spre poarta Rapidului din partea stângă, a intrat în careu, dar a tras pe lângă. În minutul 90, apoi, Ivan este găsit excelent în careu, dar șutul său din întoarcere este blocat de Pașcanu, după ce atacantul Craiovei a pierdut un tempo.

S-a terminat 1-1 în Bănie, iar în urma rezultatului Universitatea Craiova a acumulat 15 puncte și a urcat, temporar, pe primul loc în clasament, la egalitate cu U Cluj și Oțelul Galați, care au un meci mai puțin disputat. De partea cealalată, Rapid a rămas pe poziția a opta, cu nouă puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!