Superliga: Scor fluviu în meciul Hermannstadt - Poli Iași. S-a marcat de opt ori

Superliga: Scor fluviu în meciul Hermannstadt - Poli Iași. S-a marcat de opt ori

Scor-fluviu în meciul Hermannstadt – Poli Iași, din etapa a opta a noului sezon de Superliga.

S-a marcat de opt ori în meciul Hermannstadt – Poli Iași, la Sibiu, în etapa a opta din noul sezon de Superliga. Hermannstadt a câștigat clar, scor 6-2, a doua victorie consecutivă în campionat pentru echipa lui Marius Măldărășanu.

Balaure a deschis scorul în minutul trei, cu o reluare din apropierea liniei porții. În minutul nouă, apoi, Ronaldo Deaconu, din interiorul careului, a împins mingea în poartă după o respingere a apărării Iașiului.

ADVERTISING

În minutul 23, Ianis Stoica a făcut 3-0, cu un șut pe lângă portarul Iașiului. Golul de 4-0 a venit din piciorul lui Aurelian Chițu, în minutul 42, cu capul, dintre apărătorii echipei din Copou. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+4, Goncalo Teixeira a redus din diferență, cu capul, după o centrare din dreapta.

Silviu Balaure a reușit dubla în minutul 51, cu dreptul din cădere, după o centrare plouată. Robert Popescu a marcat pentru 6-1, în minutul 78, a reluat în poartă cu dreptul, din apropiere, la capătul unei centrări din dreapta.

ADVERTISING

În minutul 82, Ștefanovici l-a învins și el pe portarul lui Hermannstadt. A fost atent și a reluat în plasă o minge ajunsă la el după un șut în bară. S-a terminat 6-2 pentru Hermannstadt, victorie clară pentru echipa lui Marius Măldărășanu.

În urma succesului, Hermnnastadt a acumulat 11 puncte și a urcat pe locul cinci în clasament, în timp ce Poli Iași a rămas pe locul 13, cu șapte puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!