Rapid a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul lui Marius Marin și a luat decizia finală

Rapid a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul lui Marius Marin și a luat decizia finală

Rapid a aflat „pachetul” financiar pe care trebuie să-l plătească pentru a obține semnătura lui Marius Marin (26 de ani).

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, s-a interesat de transferul lui Marius Marin, mijlocașul Pisei și al naționalei României, care a făcut parte din lotul tricolorilor la EURO 2024.

Când a aflat ce efort financiar trebuie să facă, Rapid a decis să se reorienteze. Ioan Becali, agentul lui Marius Marin, a dezvăluit că Pisa a solicitat nu mai puțin de 3 milioane de euro pentru serviciile mijlocașului.

ADVERTISING

De asemenea, el și-a dorit un salairu de peste 500.000 de euro ca să semneze cu Rapid.

"Marius Marin, mi-a spus Moldovan că are nevoie de un număr 6. 'Ți-l dau pe Marius Marin'. Și când a auzit de salariul lui Marius Marin și de ceea ce vor cei de la Pisa, care-l au 50%-50% cu Sassuolo, atunci a zis 'Trebuie să ne căutăm altceva'.

Marin are un contract mai mare de cinci sute de mii de euro pe an, costă minimum trei milioane de euro. E jumătate al lui Sassuolo, jumătate al Pisei. (…) Rapid nu poate plăti suma de transfer pe care o vrea Pisa, nu-i poate satisface nici lui contractul, e greu", a declarat Ioan Becali, la Digi Sport.

ADVERTISING

Marius Marin este cotat la 1,6 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!