Raluca Olaru, campioană la turneul WTA de la Sankt Petersburg

Raluca Olaru, campioană la turneul WTA de la Sankt Petersburg

Tenismena româncă Raluca Olaru, împreună cu partenera sa de dublu Nadia Kichenok, Ucraina, au cucerit titlul WTA 500 de la Sankt Petersburg, Rusia, după o finală extrem de disputată.

Favoritele 1 au dispus în ultimul act de cuplul american Christian/Santamaria, ambele din SUA, cap de serie 2, scor 2-6, 6-3, 10-8.

Partida a durat o oră și 24 de minute.

Pentru Olaru este al 10-lea titlu WTA din carieră, ea având și alte 11 finale pierdute. Ultimul trofeu data din 2018, de la Rabat, Maroc.

Turneul WTA de la Sankt Petersburg a fost dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari.

ADVERTISING

În semifinale, Olaru și Kichenok au dispus de cuplul româno-olandez Monica Niculescu/Lesley Pattinama Kerkhove, cu 6-1, 7-5.

Pentru calificarea în finală, Olaru și sportiva din Ucraina își asiguraseră deja un cec de 17.750 de dolari şi 305 puncte WTA la dublu. Ele vor acumula acum 500 de puncte în clasamentul mondial, câștigând în bani suma de aproximativ 25.000 de dolari.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Norvegiencele acuză o posibilă înțelegere între România și Muntenegru înainte de meciul decisiv pentru calificarea la Olimpiadă

ADVERTISING

Adrian Mutu a oferit un discurs motivator jucătorilor săi înainte de startul Europenelor de tineret: Sunteți cei mai buni

Peste 4.000 de cazuri noi de infectări cu Covid. Alt record la ATI: 1.334 de bolnavi internați. Bucureștiul se apropie de incidența de 6 la mie

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!