Adrian Mutu a oferit un discurs motivator jucătorilor săi înainte de startul Europenelor de tineret: Sunteți cei mai buni

Adrian Mutu a oferit un discurs motivator jucătorilor săi înainte de startul Europenelor de tineret: Sunteți cei mai buni

Adrian Mutu le-a transmis un mesaj extrem de puternic jucătorilor săi cu doar câteva zile înainte de debutul la Campionatul European de tineret din Ungaria și Slovenia, ediția 2021, momentan doar faza grupelor în martie.

România va participa la al doilea EURO de tineret la rând, după ce la cel din 2019 a bifat semifinalele și s-a calificat și la JO 2021 de la Tokyo. Suntem în grupă cu Germania, Ungaria și Țările de Jos, iar primul joc îl vom avea cu olandezii, pe 24 martie de la ora 22, la Budapesta, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Lotul României pentru Campionatele Europene de tineret. Care sunt surprizele lui Adrian Mutu

Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret, a avut un mesaj de luptă pentru „tricolorii mici”, înainte de plecarea în Ungaria, pentru a-i motiva suplimentar: ”Valoarea voastră ca jucători de fotbal nu stă în perioada de formă actuală, stă în constanță și trofee. Când cineva te măsoară cine ești se uită la statistică și la trofee. Dacă nu le ai, ești doar un jucător care joacă fotbal. Așa cum am mai zis, încrederea mea în voi este dincolo de cer, foarte mare, de aceea vă cer foarte mult. Nu mai jucăm cu Malta sau Finlanda, întâlnim echipe ca noi, iar eu știu că sunteți în stare să arătați că sunteți cei mai buni. E un moment unic pentru voi, veți vedea ce importanță vă va da acest turneu final ca fotbaliști, pe viitor. Concentrați-vă, adunați-vă! Suntem România, dar echipa o formăm noi prin modul în care vă concentrați și sunteți atenți. Și nu uitați că sunteți cei mai buni!

U21 | Idolul devenit antrenor, Mutu le vorbește elevilor săi

Under 21 e altceva, Campionatul European e unic, îți dă multă responsabilitate și importanță. Veți vedea peste ani ce se va întâmpla dacă vom avea rezultatele pe care ni le dorim. Cu cât aveți mai multe rezultate, cu atât pretențiile cresc și trebuie să muncești mai mult. Lăsați totul deoparte, concentrați-vă pentru că a ieși din grupe e un obiectiv intermediar la cel principal. A merge la EURO nu înseamnă a merge în vacanță și a ne simți împliniți că suntem acolo”, a sunat o parte din mesajul lui Adi Mutu, fost mare jucător la naționala României, Inter, Juve sau Chelsea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România va evolua cu Olanda pe 24 martie, cu Ungaria pe 27 și cu Germania pe 30 martie. Toate meciurile vor avea loc la Budapesta.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Singura nemulțumire a lui Adrian Mutu înainte de startul Campionatelor Europene de tineret

România e din nou dependentă de Cristina Neagu. Cifre excelente pentru interul stânga în înfrângerea selecționatei noastre cu Norvegia

Români, vă ordon: Îmbogățiți-vă!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!