Rafa Nadal s-a răzgândit și va participa la Wimbledon

Rafa Nadal s-a răzgândit și va participa la Wimbledon

Marele campion spaniol Rafa Nadal, proaspăt câștigător la Roland Garros pentru a 14-a oară, s-a răzgândit și până la urmă va participa la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon.

Și asta deși la Paris anunțase într-o conferință de presă că nu are de gând să ajungă la All England Club pentru a-și proteja genunchii, având în vedere că iarba este o suprafață extrem de rapidă și de înșelătoare.

Totuși, Nadal a regândit scenariul inițial anunțat și până la urmă va merge la Londra. Cel puțin acesta este anunțul făcut de unchiul și fostul său antrenor, Toni Nadal, care a oferit un interviu pentru germanii de la Tennisnet: "Da, Rafael va juca la Wimbledon. La început a spus: 'Mă doare tot corpul'. Dar când am vorbit ieri a spus că se simte mult mai bine. El vrea să se antreneze. Și dacă va avea o șansă, va juca la Wimbledon. Se va antrena începând de luni pe iarba de la Mallorca" , a declarat pentru sursa citată mai sus Toni Nadal, care nu exclude totuși în viitor și o operație pentru nepotul său: "Mai târziu, nu este o problemă, este doar problema de acum. Dacă efectuează o operație, totul va dispărea. Dar dacă o va face, nu va mai putea juca la un nivel înalt. De aceea nu vrea să o facă. Dar altfel, o operație nu ar fi fost pe ordinea de zi".

Nadal are 22 de titluri de Grand Slam, după ce a cucerit în acest an și Australian Open, dar și Roland Garros. El se află în căutarea Marelui Șlem, daca va triumfa și la WB și US Open.

ADVERTISING

În Anglia el are două titluri cucerite, în 2008 și 2010.

Wimbledon este programat în perioada 27 iunie – 10 iulie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!