Radu Drăgușin, în pericol la Tottenham? Englezii vor să aducă un fundaș de 70 de milioane de euro

Radu Drăgușin, în pericol la Tottenham? Englezii vor să aducă un fundaș de 70 de milioane de euro

Fundașul central român Radu Drăgușin nu are liniște la Tottenham Hotspurs, echipă unde a reușit să termine sezonul de Premier League ca titular în ultimele două partide.

Formația londoneză a terminat pe locul 5 și va evolua în grupele Europa League sezonul viitor și tocmai de aceea pregătește și o campanie furtunoasă de transferuri, pentru ca la anul să se bată din nou la top 4 și deci la grupele Champions League.

Jurnaliștii publicației germane Bild au scris că echipa londoneză este interesată de serviciile unui alt jucător pe postul de fundaș central. E vorba de Mohamed Simakan, jucător în Bundesliga, la RB Leipzig. Jucătorul nemților are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, la 24 de ani, fiind un fundaș bine cotat, cu o viteză excelentă.

ADVERTISING

„În ultimele meciuri ale sezonului, Drăgușin și-a demonstrat valoarea când a făcut pereche cu Cristian Romero, iar Van de Ven a fost trecut în partea stângă.

Chiar dacă românul a arătat forță în defensivă, nu a fost deloc la același nivel cu Van de Ven, pentru că pur și simplu nu are viteză. Simakan este apropiat ca viteză de Van de Ven, iar Spurs poate juca la fel în defensivă chiar și fără fundașul olandez”, au spus jurnaliștii de la The Spurs News.

Tottenham a plătit în iarna trecută suma de 30 de milioane de euro celor de la Genoa pentru Drăgușin, care mai mult a stat pe banca de rezerve la englezi. Românul a fost corelat și cu un interes al celor de la Napoli, care ar fi tentați să plătească suma de 46 de milioane de euro la vară pentru el.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!