Radu Drăgușin primește o veste excelentă

Radu Drăgușin primește o veste excelentă

Radu Drăgușin a primit o veste excelentă la scurt timp după ce a fost titular în meciul cu Manchester City.

Potrivit HotspurHQ, Drăgușin l-a convins pe managerul Ange Postecoglou să-l păstreze titular și în ultima etapă din Premier League, contra lui Sheffield United.

"Unul dintre cei mai buni jucători împotriva lui Manchester City și unul dintre puținii la care Ange Postecoglou se poate uita cu mândrie. Drăgușin este un titular cert pentru meciul cu Sheffield United", a scris sursa citată.

Radu Drăgușin a fost lăudat și de managerul Ange Postecoglou, care a menționat că Tottenham ar fi avut rezultate mai bune dacă românul ar fi venit mai devreme la echipă.

”Cred că s-a descurcat foarte bine, e un jucător bun, va fi un jucător important pentru noi. N-a avut multe oportunități. Dacă l-am fi avut în prima parte a anului, sezonul ar fi fost puțin diferit pentru noi”, a declarat Ange Postecoglou.

ADVERTISING

Radu Drăgușin a fost titularizat în meciul pe care Tottenham l-a pierdut contra celor de la Manchester City, scor 0-2.

Fundașul român a fost considerat cel mai bun jucător de la Tottenham în această partidă de presa britanică.

S-a remarcat printr-o intervenție care a salvat un gol ca și făcut, iar jurnaliștii de la Spurs Web au ajuns la concluzia că acesta a fost cel mai bun meci al românului de la transfer.

Radu Drăgușin are o șansă să fie titular și meciul următor la Tottenham, iar apoi va veni la naționala României pentru meciurile de la EURO 2024.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇