Radu Drăgușin a înscris în poarta Interului (Video)

Radu Drăgușin a înscris în poarta Interului (Video)

Fundașul român Radu Drăgușin, unul dintre cei mai curtați stoperi ai momentului în Europa, la doar 21 de ani, a marcat vineri seara în poarta liderului din Serie A, Inter Milano.

Internaționalul român, ales la final de an 2023 cel mai bun fotbalist al anului în ancheta Gazetei Sporturilor, a marcat în al șaptelea minut de prelungire al primei reprize al jocului dintre Genoa și Inter, terminat cu scorul de 1-1.

Radu Drăgușin a început ca titular duelul cu liderul Italiei, pierzând un duel important cu Marco Arnautovici în minutul 42, duel care a dus la marcarea golului de către nerazzuri. Cinci minute mai târziu, Drăgușin s-a înălțat pentru o lovitură de cap superbă din centrarea realizată din corner de către islandezul Gudmundsson. Elvețianul Sommer nu a avut nicio șansă. Românul a bifat al doilea gol în Serie A în acest sezon, după reușita cu Verona din etapa 12.

GENOA-INTER 1-1 | HIGHLIGHTS | Inter pegged back by heroic Genoa | Serie A 2023/24

După o parte secundă fără prea mari evenimente, Genoa încurcă lidera Inter, care are 45 de puncte, iar Juventus poate veni la doar două lungimi în spatele său dacă învinge sâmbătă pe AS Roma.

ADVERTISING

Drăgușin a primit cea mai bună notă de la Genoa, 7.70, el mai încasând și un cartonaș galben în minutul 69. Grifonii genovezi sunt pe locul 13 în clasament, cu 20 de puncte, la egalitate cu Lecce.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!