Florin Răducioiu, necruțător la adresa lui Radu Drăgușin: "Am pierdut esența fotbalului în România"

Florin Răducioiu, necruțător la adresa lui Radu Drăgușin: "Am pierdut esența fotbalului în România"

Fostul atacant Florin Răducioiu a avut un discurs necruțător la adresa lui Radu Drăgușin, cel mai în vogă jucător român al momentului.

Deși Drăgușin a intrat în atenția unor cluburi mari din Italia și din Anglia, Răducioiu l-a atacat dur pe fundașul celor de la Genoa.

Răducioiu a contestat faptul că Drăgușin a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului în România în ancheta anuală a Gazetei Sporturilor.

”Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia? Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr!

ADVERTISING

Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic. Fotbalul înseamnă spectacol, goluri, driblinguri. Drăgușin nu a oferit absolut nimic”, a declarat Răducioiu, pentru gsp.ro.

De asemenea, Răducioiu a afirmat că adevăratul câștigător ar fi trebuit să fie Denis Alibec.

„Alibec a dat foarte multe goluri, a contribuit la multe lucruri în fotbalul românesc, a făcut spectacol și a dat goluri… sunt revoltat de această decizie! Fotbalul înseamnă spectacol, goluri, driblinguri. Drăgușin nu a oferit absolut nimic. Este prea devreme pentru o asemenea decizie.

ADVERTISING

Este o decizie eronată, pripită, rușine celor care l-au desemnat! În schimb, trebuia premiat Alibec, care a fost extraordinar de spectaculos și foarte, foarte eficient. Fotbalul înseamnă spectacol, driblinguri, goluri, emoții. Am fost un jucător care am dat goluri, am oferit emoții suporterilor români. Nimeni nu a oferit emoții suporterilor români mai mult decât Alibec, deci este anul lui! Alibec mi-a transmis emoție pe teren, ceea ce Drăgușin nu a reușit”, a completat Răducioiu.

Radu Drăgușin joacă la Genoa și este evaluat la 30 de milioane de euro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇