Prunea este convins că știe cine va fi noul selecționer al României

Prunea este convins că știe cine va fi noul selecționer al României

Florin Prunea se așteaptă ca Adrian Mutu să fie numit noul selecționer al României.

Fostul goalkeeper român este convins că oficialii FRF s-au folosit de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu pentru a-și face imagine.

"Federația Română de Fotbal s-a folosit de Petrescu, Răzvan Lucescu, dar și de Gheorghe Hagi. Iar asta pentru a-și face imagine. I-am cunoscut pe Mircea Pascu, Mircea Angelescu și Mircea Sandu. Este pentru prima oară în istorie când președintele FRF așteaptă 20 de zile pentru un antrenor. N-am mai auzit așa ceva, înseamnă că ești slab, n-ai credibilitate, oamenii nu vor să lucreze cu tine. Meseria de antrenor a ajuns în derizoriu în România, tehnicienii sunt puși pe criterii politice, n-au nimic în comun cu fotbalul", a atacat Prunea la ProSport LIVE.

ADVERTISING

"Dacă l-ar fi vrut pe Petrescu, Răzvan Burleanu trebuia să procedeze ca Neluțu Varga, care s-a dus la Dubai după el și l-a convins. Băteai palma cu el, îi băgai banii CFR-ului în cont, 400.000 de euro, iar acum era selecționerul României. Dacă vrei să te califici la un turneu final, pleci de la ce e mai important, selecționerul. Petrescu a fost a treia roată la căruță. Nu poți să tratezi oamenii așa, așa că Adi Mutu va fi selecționer", a completat fostul internațional român.

Federația Română de Fotbal încă nu a numit un selecționer deși contractul lui Mirel Rădoi a expirat la sfârșitul lunii noiembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ladislau Boloni și Adrian Mutu ar fi în cărți pentru preluarea funcției de selecționer al României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇