Primul jucător care pleacă de la PSG după pierderea finalei Ligii Campionilor

Portarul spaniol Sergio Rico, dublura lui Keylor Navas, a confirmat, luni, pe reţelele de socializare plecarea sa de la echipa Paris Saint-Germain, la o zi după finala Ligii Campionilor la fotbal pierdută cu Bayern Munchen (0-1), informează AFP.

„A fost o onoare să împart poarta şi visele mele cu prietenul meu Keylor Navas în această competiţie, precum şi cu ceilalţi coechipieri, staff-ul tehnic şi magnificii noştri suporteri”, a scris portarul de 26 de ani.

"Pe 1 septembrie 2019, am venit la PSG şi niciodată nu mi-aş fi imaginat că voi găsi o asemenea familie. O familie de coechipieri, de prieteni care au luptat până la capăt pentru a scrie istoria clubului. Din păcate, noi ne întoarcem la Paris fără trofeu, dar sunt sigur că acest grup se va bate din nou pentru a atinge din nou finala în curând", a adăugat el, într-un mesaj publicat pe Twitter şi Instagram.

ADVERTISING

Viitorul portarului, împrumutat anul trecut pentru un sezon cu opţiunea de cumpărare de la Sevilla FC, era incert întrucât fotbalistul de origine andaluză a jucat doar în zece meciuri pentru PSG, fără să convingă total privind calităţile sale de rezervă a inepuizabilului Navas.

El a jucat totuşi un rol în parcursul european al lui PSG, fiind titular în semifinala câştigată cu RB Leipzig (3-0), ca urmare a unei accidentări la o coapsă a portarului costarican.

Odată cu plecarea lui Rico, locul de rezervă rămâne liber, PSG putând opta pentru a transfera un nou portar sau să-i ofere o şansă tânărului polonez Marcin Bulka (20 ani), nr.3 în ierarhie în acest sezon.

ADVERTISING

Bayern Munchen a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal, ediţia 2020-2021, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în finala jucată pe Estadio da Luz din Lisabona.

Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul francez Kingsley Coman (59), fost junior al clubului PSG.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇