Primul eșec pentru Mircea Lucescu în acest sezon pe banca lui Dinamo Kiev în campionat

Primul eșec pentru Mircea Lucescu în acest sezon pe banca lui Dinamo Kiev în campionat

Mircea Lucescu a pierdut primul meci cu Dinamo Kiev în acest sezon, în campionat, după ce Vorskla Poltava a produs marea surpriză în campionatul de la nord de România.

Dinamo Kiev a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Poltava cu 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a campionatului Ucrainei.

Pentru oaspeți au marcat Rangel ’34 şi Thill ’74 (penalti), în timp ce Dinamo Kiev a redus din handicap la ultima fază a jocului prin Vitinho. Interesant este că Dinamo a avut din minutul 80 un om în plus după eliminarea lui Kravciuk.

Динамо – Ворскла. Короткий огляд

”Trebuie să revăd meciul, în special câteva faze, decizii ale arbitrilor, pentru că în Europa se judecă total diferit. În două meciuri cu Barcelona, la faze asemănătoare, ciocnirile și chiar faulturile nu au fost sancționate, aici s-au dat și penaltiuri. Aduceți-vă aminte de ciocnirea lui Alba cu Garmash în Barcelona, și duelul dintre Nico și Tsygankov din Kiev. Nu spun că Vorskla nu merita victoria, dar au fost niște momente controversate care au afectat soarta partidei”, a punctat după meci reputatul antrenor român la conferința de presă.

ADVERTISING

Chiar și după acest eșec, Kiev rămâne lideră în campionat, cu 35 de puncte, iar Vorskla este pe locul 3.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!